Mar 6, 2013

Προβολές Μαρτίου- Απριλίου 2013

EVERY SCENE IS A SEX SCENE
Προβολές στη Λέσχη Υπογείως από την ομάδα Peek-a-Boo TeamVideo
Μάρτιος- Απρίλης 2013 Ταινίες γύρω από το θέμα της σεξουαλικότητας

06/03 Mysterious Skin Gregg Araki 2004 - 105’
Ο γνωστός σκηνοθέτης του gay cinema Gregg Araki, σε μια πιο τρυφερή στιγμή του. Τι σχέση έχουν τα ΟΥΦΟ, μια μικρή επαρχιακή πόλη της Αμερικής, ο πιτσιρικάς που εκδίδεται, και τα παιδικά δημητριακά;
 Με Elizabeth Sue και Joseph Gordon-Levitt

13/03 Kinsey Bill Condon-2004 -118’
Eδώ παρουσιάζονται οι πρώτες ακαδημαικές στατιστικές έρευνες που έγιναν γνωστές στην κοινωνία της Αμερικής του ’40 και του’50 γύρω από το σεξ και όλες τις πιθανές παρεκκλίσεις από το εκκλησιαστικό «κανονικό» σε μια χολυγουντιανή δραματοποίηση της βιογραφίας του Kinsey που διεξήγαγε τις μελέτες.
 Με Liam Neeson, Laura Linney, Chris 'o' Donell

20/03 A Dirty Shame John Waters-2004 -89’
Ο Γουότερς εδώ κεντάει σε μια αμιγώς κωμωδία με υπέροχο rock’n’roll soundtrack. Μια ανοργασμικιά μάνα αποφασίζει να ζήσει μετά τα 40 της και νέοι ορίζοντες ανοίγονται ολόγυρα της. Bears και bear hugs,donkey punches, dirty sanchez μα τι στο διάολο είναι όλα αυτά;
 Με Selma Blair, Johnny Knoxville (Jackass!), Chris Isaak, Patty Hearst!!!

27/03 Midnight Cowboy John Schlesinger-1969 -113’
Νεαρός Τεξανός βλαχάκος προσπαθεί να επιβιώσει στη Μεγαλούπολη πουλώντας το κορμί του,έχοντας στο πλάι του τον άσπονδο μεντορά του.Γουορχολικά σύμπαντα,Αμερική του Βιετνάμ και βόλτες στην άγρια μεριά...Doo do doo, doo do doo, doo do doo
 Με Γιον Βόιτ,Ντάστιν Χόφμαν

03/04 Το Μουνί Που Μιλάει-La Sexe Qui Parle
Claude Mulot-1975 -88’
Porn Alert!! Σοφτ τσόντα με κωμικά στοιχεία για να ελαφραίνει το κλίμα, και ένα πολύ επικριτικό αιδοίο με άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω του.

10/04 Crash David Cronenberg-1996 -100’
Ένα ζευγάρι καυλώνει μόνο όταν παίρνει μέρος σε τροχαία ατυχήματα. Οι παρεκκλίσεις στη σεξουαλικότητα, ιδωμένες από τον Κρόνεμπεργκ με ιδιαίτερη αγάπη στους χαρακτήρες του.
 Mε Rosanne Arquette και James Spader

17/04 Cat People Paul Schrader-1982 -118’
Eρωτικό Remake του κλασικού b-movie του '40, όπου οι άνθρωποι όταν ανάβουν μεταμορφώνονται σε μεγάλες ανωμαλάρες γάτες. Πρέπει να το δειτε για να πιστέψετε οτι ειναι αληθινό.
 Με Malcolm McDowell και Nastassja Kinski!

24/04 Τα Μυστήρια Του Οργανισμού D. Makavejev,W. Reich-1971 -84’
English Subs. Με Αγγλικούς υπότιτλους
A dense film that cuts up footage of a primary plot of two young Yugoslavian girls, one a politico and the other a sexpot, and an affair with a visiting Russian skater. Mixing metaphors of Russia's relationship with Yugoslavia, intercut with footage and interviews with Wilhelm Reich and Al Goldstein of Screw magazine. The film applies Reich's theories of Orgone energy and analogies of Stalinism as a form of Freudian sexual repression.

++Rocky Horror Picture Show AUDIENCE PARTICIPATION T.B.A
Ειδική Παρασκευιάτικη εορταστική προβολή για το κλείσιμο της χρονιάς, του γνωστού μεταμεσονύχτιου καλτ χιτ, με συμμετοχή του κοινού, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

+ Selected shorts from “Dirty Diaries” Swedish Feminist Porn
Προβολή επιλεγμένων ταινιών μικρού μήκους «Dirty Diaries» πριν την ταινία κάθε εβδομάδας.

20.30 Στη Λέσχη Υπογείως στην Καλλιδρομίου 94
αυτοοργανωση-στηριξη-ελεύθερη έκφραση-αξιοπρεπεια
Ελληνικοί Υποτιτλοι
Τσαμπα ποπ κορν
Εισοδος Ελευθερη
EVERY SCENE IS A SEX SIN

No comments:

Post a Comment